Vorm het proces

Met KYP Flow haal je de processtructuur van boekenkast naar online app. Je maakt het proces visueel met een duidelijk begin- en eindpunt. Hiermee vorm je een proces die voor toegankelijk is voor mensen binnen de organisatie.

14 dagen proefperiode
24/7 beschikbaar
KYP Flow

Makkelijk voor iedereen

Om een proces vlot te laten verlopen zijn een aantal factoren belangrijk. Je moet weten wat er moet gebeuren, hoe dat gedaan moet worden en wanneer. KYP Flow helpt mensen om deze informatie te ordenen, zodat iedereen optimaal kan deelnemen aan een proces.

Van boekenkast naar KYP Flow app

Alle relevante processtappen kan je in KYP Flow digitaal plannen. In plaats van een flowchart in een map in de boekenkast heeft iedereen in de KYP Flow app het bedrijfsproces met concrete to-do’s binnen handbereik. Je biedt het team een referentiekader waarmee zij kunnen werken; daarmee voorkom je misverstanden. Daarnaast geeft het inzicht in complexe taken die meer aandacht verdienen.

Structuur in het proces

Elk proces in KYP Flow is opgedeeld in fases, mijlpalen en stappen met elk hun specifieke kenmerken en rol in het proces. Fases structureren het proces, mijlpalen markeren belangrijke besluiten en/of informatiemomenten en stappen zijn de concrete invulling om voortgang in het proces te krijgen.

Start met KYP Flow

Beginnen met KYP Flow kan in 5 eenvoudige stappen:

  • Definieer het bedrijfsproces in fases, mijlpalen en acties.
  • Nodig de mensen in het proces uit voor de FLOW-sessie om het project in te plannen.
  • Plan de mijlpalen binnen de deadlines van het project.
  • Plan de acties met elkaar binnen de contouren van de mijlpalen op specifieke dagen.
  • Koppel een persoon of een afdeling aan elke actie.

 

Start vandaag nog met jouw processen standaardiseren