Business Development Manager

Voor de verdere uitbreiding van de afzetgebieden van zowel KYP Project als KYP Flow zijn wij op zoek naar een business development manager op ons kantoor in Noordwijk.

Als onze nieuwe business development manager onderzoek je de afzetmogelijkheden in nieuwe branches en de mogelijke doelgroep verbreding in de branches die nu al gebruik maken van de KYP-producten. Ook de mogelijkheden van strategische allianties en koppelingen met andere applicaties behoren tot het aandachtsgebied van de business development manager.

Vanuit een klantgerichte benadering worden actie- en marketingplannen uitgewerkt. De business development manager is dus veel meer dan een bedrijfskundige: je kunt ook de marktpotentie verkopen aan het salesteam met je persoonlijke aanpak en enthousiasme.

We werken met een jong, enthousiast team waardoor veel ruimte is voor eigen inbreng, persoonlijke ontwikkeling en groei. KYP innoveert, dus het is belangrijk dat je durft te vernieuwen en soms tegen de stroom in durft te zwemmen. Interesse voor techniek, SaaS-oplossingen of ICT is handig.

Wat zoeken wij in jou:

 • Iemand met ervaring in marketing, bedrijfskunde en/of commercie. Je bent inhoudelijk goed onderlegd en weet wat er speelt binnen proces- en projectorganisaties en snapt welke toegevoegde waarde de KYP-producten hebben.
 • Een “keeper of promises” die een netwerk van deskundige beheert en uitbouwt voor de promotie en introductie van KYP.
 • Initiatief nemende instelling: na een inwerkperiode van 2-3 maanden ben je zelfstandig succesvol.
 • Passie: met een positieve drive breng je jouw enthousiasme over op je collega’s en partijen waarmee we samenwerken.

Wat verwachten we van jou:

 • Je hebt bedrijfskundige achtergrond en bent bekend met marktonderzoek, productspecificaties, marketing en B2B-sales.
 • Ambitieus en prestatiegericht.
 • 2-5 jaar werkervaring.
 • WO denk- en werkniveau.
 • Hands-on mentaliteit.

Aanbieding:

Wij bieden de business development manager een prima salaris afhankelijk van je mate van zelfstandigheid, waarbij een bonus van tot 3 maanden salaris tot de mogelijkheden behoort, afhankelijk van jouw successen.

KYP B.V.:

KYP ontwikkelt software waarbij project en procesoptimalisatie eenvoudig wordt. Hiermee wordt het nakomen van afspraken voor iedereen eenvoudiger.

KYP is een innovatief bedrijf en heeft twee succesvolle applicaties ontwikkeld:

 • KYP Flow maakt processen in elk bedrijf eenvoudig hanteerbaar voor alle medewerkers. KYP Flow kan echter in vele branches toegepast worden, waar een procesfocus belangrijk is (kypflow.nl).
 • KYP Project maakt bouwen eenvoudig voor steeds meer mensen en zijn inmiddels de plannings- en communicatietool van de bouwwereld (kyp.nl).

Als dit de functie is waar je naar op zoek bent, je graag met een nieuwe uitdaging aan de slag wil en niet bang bent voor een potje tafelvoetbal, meld je dan gauw aan. Bel (020-4491117 en vraag naar Alderina) of stuur een mail naar Alderina van Leeuwen (vanleeuwen@kyp.nl).