Accountmanager

Ben jij de enthousiaste accountmanager die onze klanten adviseert, presentaties geeft, workshops verzorgt, het implementatietraject begeleidt en ondersteuning geeft aan de klant? Dan kan jij vanuit deze klantgerichte benadering gebruiksovereenkomsten sluiten met onze nieuwe en bestaande klanten.

Je bent veel meer dan een “verkoper” en als jij echt het verschil kunt maken met je persoonlijke aanpak en enthousiasme willen we je graag als accountmanager bij ons KYP-team hebben. We werken op ons kantoor in Noordwijk met een jong, enthousiast team waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat zoeken we in jou:

  • Een accountmanager met ervaring in de commercie, eventueel als een adviserende gesprekspartner voor klanten. Je bent inhoudelijk goed onderlegd en kan uitleggen wat er speelt bij project- en/of procesmanagement en snapt wat de toegevoegde waarde van onze software voor een organisatie kan zijn.
  • Een “keeper of promises” die een netwerk van klanten beheert en uitbouwt voor de promotie van KYP.
  • Een initiatief nemende instelling: na een inwerkperiode van 2-3 maanden ben je zelfstandig succesvol.
  • Passie: met een positieve drive breng je jouw enthousiasme over op de klant.

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt B2B-saleservaring. Netwerk in de bouw en/of ervaring in de verkoop van SaaS-oplossing is een pré.
  • Ambitieus en prestatiegericht.
  • 2-5 jaar saleservaring.
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau.

Aanbieding:

Het betreft een voltijd functie. Wij bieden je een prima salaris afhankelijk van je mate van zelfstandigheid, waarbij een bonus van tot 3 maanden salaris tot de mogelijkheden behoort, afhankelijk van jouw successen.

KYP B.V.

KYP ontwikkelt en verkoopt software waarmee de bouwwereld kan innoveren, dus het is belangrijk dat je durft te vernieuwen en soms tegen de stroom in durft te zwemmen. Interesse voor techniek, SaaS-oplossingen of ICT is handig. De bouwwereld kennen is een pré, maar niet noodzakelijk.

KYP heeft op dit moment twee producten en een derde is in ontwikkeling. Enerzijds is er KYP Project dat voor steeds meer mensen bouwen eenvoudig maakt en is inmiddels dé plannings- en communicatietool van de bouwwereld (www.kyp.nl). De drijvende kracht achter KYP Project is het gebruiksgemak, de mooie vormgeving en het resultaat dat gebruikers ermee bereiken. We staan aan de vooravond van de aan buitenlandse expansie en streven ernaar om marktleider in Nederland te worden omdat we elke 4-6 weken er 1.000 gebruikers bij krijgen.

 

Het tweede product is KYP Flow, dat processen in elk bedrijf hanteerbaar maakt voor alle medewerkers (www.kypflow.nl). De drijvende kracht achter KYP Flow is het op eenvoudige wijze vorm geven aan het proces, de mooie vormgeving waardoor de gebruikers kunnen focussen op de prioriteiten en het gemak van feedback geven waardoor procesoptimalisaties eenvoudig worden. Betere processen in minder tijd. Betere processen met meer participatie.

 

Interesse?

Als dit de functie is waar je naar op zoek bent, je graag met een nieuwe uitdaging aan de slag wil en niet bang bent voor een potje tafelvoetbal, meld je dan gauw aan. Bel (020-4491117 en vraag naar Alderina) of stuur een mail naar Alderina van Leeuwen (vanleeuwen@kyp.nl).